Nybyggeri

Vi varetager brolægning i forbindelse med dit nybyg projekt

Nybyggeri

Vi varetager brolægning i forbindelse med dit nybyg projekt

Vælg en erfaren brolægger til dit nybyggeri

Ønsker du hjælp af en erfaren brolægger til anlægning af indkørsel, terrasse eller at gøre klar til at der kan blive lagt rullegræs i haven, så er vi den rette samarbejdspartner for dig. I Jensen Brolægning ApS har vi mange års erfaring i at levere komplette løsninger til nybyggeri. Hos os er du som kunde i fokus. Vi udarbejder altid en skræddersyet løsning, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. På den måde får du altid en unik løsning med et personligt præg. I forbindelse med nybyggeri udfører vi oftest opgaver inden for:

Har du brug for en brolægger til en anden opgave, som ikke er nævnt i ovenstående, så tøv ikke med at kontakte os. Grundet vores store erfaring kan vi som regel hjælpe dig alligevel.

Gravearbejde med maskine

Stort udvalg af sten og fliser

Når du skal have lavet en belægningsopgave, er det vigtigt at du får valgt de rette materialer. Vi anbefaler altid du tager en fagmand med på råd når du skal have lavet en belægningsopgave. På den måde er du sikret en løsning, der holder mange år ud i fremtiden. Vi arbejder dagligt med en bred vifte af forskellige materialer. Nogle af de mest anvendte er blandt andet:

 • Granitfliser
 • Chaussesten
 • Brosten
 • Pigsten
 • Betonfliser
 • Belægningsklinker
 • Skærver

Dette er blot et udpluk af de mest populære materialer. Ønsker du at benytte andre materiale til din opgave, kan det som regel også lade sig gøre. Tag endelig kontakt til os og lad os sammen tage en snak om dine ønsker.

Få et uforpligtende tilbud på brolægning til nybyggeri

Har du brug for en kompetent brolægger til en eller flere belægningsopgaver i forbindelse med dit nybyg projekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi har stor erfaring med nybyggeri og kan derfor tilbyde dig komplette løsninger, som er skræddersyet til lige præcis dig og dine ønsker. Du er altid velkommen til at kontakte os enten på telefon 26 29 95 05 eller ved at sende os en mail på MJ@jensenbrolaegning.dk. Derudover kan du også benytte vores kontaktformular. Så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

3 gode grunde til at vælge os

 • Vi har styr på vores håndværk

  Grundet vores mange års erfaring og store ekspertise, er du i trygge hænder når du lader os varetage din næste belægningsopgave. Vi er ikke tilfredse før du er det.

 • Fokus på dine ønsker

  Vi skræddersyr altid vores løsninger efter dine ønsker og behov. Dog er vi heller ikke bange for at tage ekspert rollen til os, hvis du har brug for kompetent råd og vejledning i forbindelse med din opgave.

 • Efterlader alt pænt og ryddet

  Både mens arbejdet er i gang, samt efter opgaven er løst, kan du være sikker på alt står knivskarpt, og at der er pænt og nydeligt.