Fliseterrasse

Drømmer du om en ny fliseterrasse, som du kan nyde de sene sommeraftener på?

Fliseterrasse

Drømmer du om en ny fliseterrasse, som du kan nyde de sene sommeraftener på?

Fliseterrasser fra Jensen Brolægning ApS

Har du overvejet at anlægge en fliseterrasse? Hos Jensen Brolægning er vi eksperter i at skabe smukke og holdbare fliseterrasser, der kan nydes år efter år. Med vores mange års erfaring og dygtige brolæggere kan vi tilbyde en række forskellige løsninger, der passer til lige netop dit behov. Gennem årene har vi udført opgaver for private såvel som erhverv, foreninger og institutioner, hvilket betyder at vi kan varetage din opgave uanset størrelsen derpå. Vi tilbyder blandt andet fliseterrasser i følgende materialer:

 • Granitfliser
 • Herregårdssten
 • Havefliser i beton
 • Chaussesten

Uanset om du drømmer om en moderne, minimalistisk fliseterrasse eller en mere traditionel og hyggelig terrasse, har vi kompetencerne til at gøre din drøm til virkelighed.

Pladevibrator stampning

En samarbejdspartner du kan stole på

En fliseterrasse skaber ikke bare en skøn udendørs oase, men øger også din boligs værdi. Vi anvender kun de bedste materialer, så du kan være sikker på, at din nye fliseterrasse holder i mange år. Det er vigtigt for os, at vores arbejde er af højeste kvalitet, og vi er ikke tilfredse, før du er. Vi efterlader altid arbejdsområdet pænt og ryddet, så du kun skal tænke på at nyde din nye fliseterrasse.

Få et uforpligtende tilbud på din nye fliseterrasse

Er du klar til at tage skridtet og få anlagt din drømmeterrasse? Så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi lytter til dine ønsker og behov og skræddersyr en løsning, der passer perfekt til dig. Kontakt os på telefon 26 29 95 05 eller via mail på MJ@jensenbrolaegning.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et svar på din henvendelse. Med Jensen Brolægning ved roret, er du sikret en fliseterrasse, der opfylder alle dine drømme.

Kontakt os

3 gode grunde til at vælge os

 • Vi har styr på vores håndværk

  Grundet vores mange års erfaring og store ekspertise, er du i trygge hænder når du lader os varetage din næste belægningsopgave. Vi er ikke tilfredse før du er det.

 • Fokus på dine ønsker

  Vi skræddersyr altid vores løsninger efter dine ønsker og behov. Dog er vi heller ikke bange for at tage ekspert rollen til os, hvis du har brug for kompetent råd og vejledning i forbindelse med din opgave.

 • Efterlader alt pænt og ryddet

  Både mens arbejdet er i gang, samt efter opgaven er løst, kan du være sikker på alt står knivskarpt, og at der er pænt og nydeligt.