Indkørsel

Få skræddersyet indkørsel – præcis som du drømmer om

Indkørsel

Få skræddersyet indkørsel – præcis som du drømmer om

Professionel anlægning af indkørsler

Søger du professionel hjælp til anlægning af din indkørsel? Hos Jensen Brolægning ApS har vi specialiseret os i at designe og anlægge indkørsler, der både er funktionelle, praktiske og æstetisk tiltalende. Med vores mange års erfaring og ekspertise kan vi hjælpe med alt fra planlægning til udførelse af din nye indkørsel. Vi anvender kun de bedste materialer og metoder, som sikrer en robust og holdbar indkørsel, der kan modstå både biltrafik og det til tider ubarmhjertige danske vejr.

 • Stenterrasser
 • Indkørsler
 • Trapper
 • Stier, fortov og kantsten
 • Faskiner
 • Støttemure
 • Bede og blomsterkasser

Ovenstående er blot et udpluk af de opgaver vi oftest løser for vores kunder. Har du brug for hjælp til en anden opgave, som ikke er nævnt her, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Grundet vores brede vifte af kompetencer, kan vi som regel hjælpe dig alligevel.

Opmåling

Skræddersyet og unikke løsninger til din ejendom

Din indkørsel er ofte det første, gæster og forbipasserende lægger mærke til ved dit hjem. Derfor er det vigtigt, at den er indbydende og velholdt. Vores erfarne brolæggere arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at det endelige resultat lever op til dine forventninger. Vi lytter til dine ideer og skræddersyr en løsning, der passer perfekt til din bolig og dine behov. Ydermere tager vi højde for alt fra din boligs stil til det omkringliggende landskab, så du får en indkørsel, der komplementerer dit hjem perfekt. Og som altid efterlader vi arbejdspladsen pænt og ryddet, så du kan nyde din nye indkørsel med det samme uden at skulle bekymre dig om oprydning.

Få et uforpligtende tilbud på din nye indkørsel

Er du klar til at få anlagt en ny indkørsel, der imponerer og holder i mange år? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 26 29 95 05 eller via mail på MJ@jensenbrolaegning.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt. Med Jensen Brolægning ApS som din samarbejdspartner er du garanteret en professionel og tilfredsstillende løsning hver gang.

Kontakt os

3 gode grunde til at vælge os

 • Vi har styr på vores håndværk

  Grundet vores mange års erfaring og store ekspertise, er du i trygge hænder når du lader os varetage din næste belægningsopgave. Vi er ikke tilfredse før du er det.

 • Fokus på dine ønsker

  Vi skræddersyr altid vores løsninger efter dine ønsker og behov. Dog er vi heller ikke bange for at tage ekspert rollen til os, hvis du har brug for kompetent råd og vejledning i forbindelse med din opgave.

 • Efterlader alt pænt og ryddet

  Både mens arbejdet er i gang, samt efter opgaven er løst, kan du være sikker på alt står knivskarpt, og at der er pænt og nydeligt.