Brolægning & Belægning

Vi udfører alle typer belægningsopgaver

Brolægning og belægning

Vi udfører alle typer belægningsopgaver

Brolægning fra A-Z

I Jensen Brolægning ApS har vi mange års erfaring som brolæggere, og har derfor oparbejdet en stor ekspertise inden for en lang række belægningsopgaver. Til dagligt hjælper vi alt fra privat- og erhvervskunder til foreninger, institutioner samt det offentlige med deres belægningsopgaver, hvilket gør os i stand til at varetage opgaver i ethvert omfang. Ønsker du brolægning udført i høj kvalitet, er vi derfor den rette samarbejdspartner for dig, uanset størrelsen på din opgave. Vi tilbyder hjælp til en lang række forskellige løsninger, blandt andet kan du få hjælp til opgaver inden for:

Ovenstående er blot et udpluk af de opgaver vi oftest løser for vores kunder. Har du brug for hjælp til en anden opgave, som ikke er nævnt her, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Grundet vores brede vifte af kompetencer, kan vi som regel hjælpe dig alligevel.

Sten terrasse

Få professionel rådgivning i forbindelse med brolægning

Før du beslutter dig for hvilken type belægning du ønsker at få anlagt i forbindelse med din kommende opgave, anbefaler vi at du tager os med på råd. Som kunde hos os, kommer vores store erfaring dig nemlig til gode. Vi tilbyder altid kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med udførsel af belægningsopgaver, således at du er sikret en praktisk og flot løsning, der holder mange år ud i fremtiden.

Få et skræddersyet tilbud på din næste belægningsopgave

Har du behov for en professionel brolægger til din næste belægningsopgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper både med professionel rådgivning og tilbyder derudover også et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet efter dine ønsker og behov. Du kan altid kontakte os på telefon 26 29 95 05 eller ved at sende os en e-mail på MJ@jensenbrolaegning.dk. Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

3 gode grunde til at vælge os

  • Vi har styr på vores håndværk

    Grundet vores mange års erfaring og store ekspertise, er du i trygge hænder når du lader os varetage din næste belægningsopgave. Vi er ikke tilfredse før du er det.

  • Fokus på dine ønsker

    Vi skræddersyr altid vores løsninger efter dine ønsker og behov. Dog er vi heller ikke bange for at tage ekspert rollen til os, hvis du har brug for kompetent råd og vejledning i forbindelse med din opgave.

  • Efterlader alt pænt og ryddet

    Både mens arbejdet er i gang, samt efter opgaven er løst, kan du være sikker på alt står knivskarpt, og at der er pænt og nydeligt.